Nicolae Krilovici

Dr.Nicolae Krilovici
Specializare Stomatologie
 • Qualification
  BDS , MDS - Periodontology and Oral Implantology, 16 Years Experience
 • Certification
  • National Specialist Register in Dental
  • Gynecology Department of Science Major
 • Awards
  • National Specialist Register in Dental
  • Gynecology Department of Science Major

Numele meu este Nicolae Krilovici. Sunt cetatean german, nascut in Romania, cu peste 25 de ani de experienta in estetica, protetica dentara si parodontologie. Am diplome de doctorat obtinute la Bucuresti si Berlin, am colaborat cu clinici de renume, am absolvit numeroase cursuri in domeniu. M-am specializat pe lucrari de amploare, de mare finete, dar, mai presus de orice, am tratat fiecare pacient cu atentia si rabdarea pe care le solicita unicitatea si individualitatea fiecarui caz.

Cel mai important, am invatat ca, din nestiinta, oamenii au tendinta de a fi intelegatori, rabdatori si, uneori, mai toleranti decat ar trebui in relatia cu un medic stomatolog. Accepta lucrari de o calitate mediocra, lucrate partial corect sau chiar total incorect, fie din necunoastere, fie din dorinta de a incheia mai repede experienta pe scaunul de stomatologie. Rezultatele finale ale unor astfel de lucrari sau tratamente se pot transpune in daune iremediabile la nivelul danturii, in stres emotional, neincredere si nemultumire, pierdere de bani si de timp.

O lucrare dentara trebuie tratata cu foarte multa antentie si precizie, cu profesionalism si cu responsabiliate. Pacientul trebuie sa cunoasca intotdeauna situatia reala si corecta, trebuie sa stie intotdeauna care sunt optiunile si implicatiile fiecarei alegeri. Trebuie sa fie informat, inca de la inceput, despre aspectele placute sau mai putin placute ale fiecarei alegeri si trebuie consiliat si asistat pe perioada de solutionare a problemelor sale. Opinia unui expert, nepartinitor si neinfluentat de interese financiare, este sansa fiecarui pacient de a fi informat asupra tratamentului corect si adecvat bugetului de care dispune.

Aceasta este filosofia mea de lucru. Imi place profesia mea. Imi place sa fiu alaturi de pacientii mei. Imi place ca oamenii intra la prima consultatie, in cabinet, cu intrebari, cu nelamuriri, la care gasim cea mai buna solutie impreuna.

Sunt Dr. Nicolae Krilovici. Si pot fi si consultantul tau personal pentru orice problema stomatologica pe care o ai.

Medic asistent in Koln – 1991-1993
Medic asistent in Dusseldorf – 1993 – 1996
Colaborari cu prestigioase clinici din Germania – 1996 – 1998
Leasure and Social Connections – 1998 – 2005
Clinica personala in Dusseldorf (Principalele specializari constand in estetica dentara si parodontologie) – 2005 – 2007

Dezvoltare personala

din 2007 Medic la City Dent Bucuresti

O consultanta specializata din partea Dr. Nicolae Krilovici se traduce intr-o evaluare corecta si deschisa, cu o parcurgere punctuala a problemelor existente, cu prezentarea optiunilor in functie de dorinta de implicare, buget si timp. Pacientul este intodeauna informat asupra situatiei reale intr-o maniera neutra, specializata si profesionista. Variantele posibile sunt analizate astfel incat, la finalul intalnirii, pacientul va sti atat care sunt problemele cat si solutiile.

Mai multe informatii pe pagina personala ale Dr. Nicolae Krilovici

krilovici.ro