Detalii despre

DR.Patroc Dorin

Stomatolog

Ma numesc Patroc Dorin, si imi desfasor activitatea in domeniul medical de la 14 ani, am absolvit Liceul Sanitar in anul 1990, apoi am urmat cursurile Scolii Postliceale Sanitare in specializarea tehnica dentara. Dorind sa realizez mai mult, am urmat cursurile Facultatii de Stomatologie, pe care le-am absolvit in anul 2002 si de atunci lucrez ca medic stomatolog.

La terminarea facultatii ti se inmaneaza Diploma de Doctor Medic cu specializarea in Stomatologie, dar practicarea cu succes a stomatologiei necesita rabdare, atentie la detalii, perseverenta, calm, inspiratie, adaptabilitate, cunoastere si multa multa munca si dedicatie, de aceea cred ca am ales aceasta meserie, dar cel mai important lucru pentru mine a fost dorinta de a ajuta pacientii in rezolvarea problemelor lor de sanatate orala. Stomatologia nu este o stiinta exacta, se dezvolta foarte rapid in zilele noastre si fiecare stomatolog o abordeaza in stil propriu.

Varianta de tratament cea mai buna este cea care la prima interventie ofera rezultatul dorit si este durabila in timp! Este bine stiut ca orice structura este durabila daca are o fundatie solida. Acest principiu se aplica si la tratarea afectiunilor dentare, iar acest lucru implica asigurarea unui tratament corect nu numai al coroanei dentare, dar mai ales a radacinii acesteia. Practica ne-a demonstrat ca un tratament corect efectuat al spatiului endodontic, asigura mentinerea pentru mai mult timp a dintilor pe arcada dentara, motiv pentru care s-a creat o noua ramura a stomatologiei, endodontia, specialitate pe care am ales sa o practic din dorinta de a mentine pe arcada pacientului fiecare dinte ce poate fi salvat.

In concluzie, pentru atingerea scopului dorit, acela de a salva si mentine pe arcada fiecare dinte in parte, este necesara o colaborare cat mai buna intre medic si pacient, medicul trebuind sa explice cat mai bine importanta fiecarei etape de tratament, iar pacientul sa inteleaga necesitatea si rolul acestora in planul terapeutic de ansamblu.

Sunt convins ca in viitorul apropiat, apelarea la medicul endodontist pentru tratarea afectiunilor pulpare va deveni o practica uzuala, deoarece pacientii nostri sunt din ce in ce mai bine informati si acorda din ce in ce mai mult importanta sanatatii orale.

De ce ai alege serviciile

CLINICII DR. Dragus?

Clinica stomatologică a fost înființată în anul 2005 și este situată pe str. Știrbei Vodă, Sector 1, București. Clinica stomatologicăDr. Dragus abordează conceptul de medicina dentară interdisciplinară digitalizată și estetică digitalizată. Echipa nostră, formată din medici profesioniști, asistente medicale și tehnicieni dentari, este preocupată permanent de soluționarea nevoilor pacientelor și problemelor dentare.

Dr. Andi Dragus

Medic specialist & Fondator

0
Pacienți
0
Servicii
0
Ani experiență
0
Premii
Clinica Dr. Dragus
/home/clinica1/public_html/wp-content/plugins/wp-whatsapp-chat-pro/templates/box_premium.php on line 2
qlwapp-button qlwapp-bottom-right qlwapp-all qlwapp-square qlwapp- ">
× Cu ce te putem ajuta? Available from 09:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday