[:ro]

Cel mai bun implant dentar –  Implanturile dentare sunt cunoscute a fi o opțiune excelentă pentru a înlocui dinții lipsă, iar cel mai bun lucru îl reprezintă faptul că au un aspect natural. Multiplele avantaje ale implanturilor dentare fac din acest tratament cea mai bună opțiune pe termen lung pentru redobândirea unui zâmbet frumos și sănătos.

În plus, au o rată de succes de până la 98%, care însă depinde de calitatea implantului dentar. Dacă ești pe punctul de a aplea la o procedură de implant dentar sau te gândești la aceasta, am dori să îți oferim câteva informații utile despre riscurile la care te expui atunci când implantul nu este de calitate bună.

 

Cel mai bun implant dentar – Riscurile unui implant de calitate inferioară

 

În prezent, există peste 200 de firme producătoare de implantui dentare în întreaga lume, însă doar câteva dintre acestea au expus publicului rezultatele calității implanturilor pe care le fabrică, având astfel și un cost mai ridicat.

Desigur că la o simplă căutare pe Google puteți găsi și clinici care aleg să colaboreze cu producători care au costuri mai scăzute, neglijând importanța calității implantului.

Din dorința de a face economie, multe persoane aleg un implant dentar mai ieftin, însă, nu iau în calcul prețul posibilelor pagube produse de un implant dentar de proastă calitate.

 

Cel mai bun implant dentar – Din ce sunt fabricate

 

Cele mai multe sunt fabricate din materiale care nu sunt biocompatibile, îngreunând etapa de vindecare a tratamentului și având o durată de viață semnificativ mai mică decât un implant de o calitate superioară.

Mai mult decât atât un implant de o calitate poate aduce afecțiuni la nivelul sistemului nervos, poate fi pur și simplu respins de organism și poate înrăutăți starea generală de sănătate.

Diferența de preț poate veni atât din eliminarea unor etape ale tratamentului, și nu doar din perspectiva tipului de implant. De asemenea, necesitatea unor intervenţii precum adiţia osoasă creşte costul, dar și tipul de anestezie utilizată, laboratorul de tehnică dentară, imagistica pentru amprenta gingiilor, toate acestea reprezintă aspecte pe care un medic implantolog trebuie să le aducă la cunoștință pacientului.

 

Cel mai bun implant dentar – Cum procedam la clinica noastra

 

O analiză unică pe care o realizăm în cadrul Clinicii Dr. Drăguș este investigatie condilografică sau radilogică de tip CBCT și de un ghid chirurgical cu ajutorul căruia fixăm intraoperator ideal din punct de vedere mecanic și estetic implanturile în axul osului.

Un astfel de articulator asociat cu un condilograf electronic ce poate înregistra micronic dinamica mandibulei în toată funcţionalitatea ei este indispensabil pentru reuşită şi succesul planului de tratament. Aceasta mai ales în cazurile cu protetica pe implant unde lucrurile sunt mai complexe decât în cazul unor lucrări clasice pe dintii naturali.

 

Cele mai bune implanturi în plan mondial

 

Implanturile mai scumpe au o puritate a titanului care ajunge şi la 97-98%, au tratament de suprafaţă cu plasmă, oxizi de Că, Zr, etc., de aceea rezultatele sunt foarte bune de fiecare dată, în comparație cu implanturile ieftine care au o gamă foarte limitată a componentelor protetice, în consecință, sunt posibilităţi limitate de a reabilita cazuri cu soluţii multiple.

Implanturile Straumann (Elveția)  – cu o rată de succes impresionantă, între 97 și 100% și cu o perioadă de vindecare redusă de la câteva luni la aproximativ 6 săptămâni. Acestea se diferențiază prin suprafața tratată de tip SLA – moderat rugoasă ceea ce duce la o mai bună integrare.

Implanturi dentare Nobel-Biocare (Suedia) – este una dintre cele mai „titrate” soluții de implantologie la nivel mondial, compania oferind garanție internațională pe viață pentru lucrare. Intervenția este fără durere, cu o perioadă scurtă de recuperare. Conceptul All-on-4® este considerat cea mai bună opțiune disponibilă pe piață care permite reabilitarea full-arch pe un număr redus de implanturi dentare.

Sistemul de implant Paltop (SUA) – este conceput pentru a face posibile implanturi dentare de înalt nivel estetic, cu o intervenție simplă și cu riscuri minime. De asemenea, procesul de vindecare este accelerat și face posibilă în unele cazuri plasarea aproape imediată a coroanei.

Membranele Geistlich – membrane de colagen numărul 1 în lume, utilizate pentru regenerarea țesuturilor orale.  Regenerarea osoasă devine mult mai facilă datorită proprietăților deosebite de vindecare a plăgii. Geistlich Bio-Oss este cel mai utilizat substituent osos natural din industria stomatologică regenerativă. Variantă cu 10% colagen asigură maleabilitate și ușurință în aplicare.

 

Cel mai bun implant dentar – Informatii suplimentare

 

Clinica Dr. Drăguș investește constant atât în calitatea materialelor folosite, cât și a întregii echipe, garantând succesul oricărei intervenții prin certificatele dobândite, dar și prin experiența formată de-a lungul anilor.

De asemenea, Clinica Dr. Drăguș îți oferă soluții de implantare de ultimă oră. Este vorba de materialele și tehnicile cele mai performante pe plan mondial la capitolul implanturi dentare.

Clinica stomatologică Dr. Drăguș abordează conceptul de medicină dentară interdisciplinară digitalizată și estetică digitalizată. Mai multe detalii poți găsi pe site-ul nostru http://www.clinicadrdragus.ro sau ne poți contacta la nr. de tel. 0722.555.269/ 021.312.4690 sau pe e-mail office@clinicadrdragus.ro.

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte cheie: „cel mai bun implant dentar bucuresti„, „cel mai bun implant dentar pret” sau „cel mai bun doctor implant dentar„, „care este cel mai bun implant dentar” si „cel mai bun material pentru implant dentar„, „care e cel mai bun implant dentar„.

[:]


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Clinica Dr. Dragus
× Cu ce te putem ajuta? Available from 09:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday