Ultima actualizare: 07.08.2023

Bine ați venit la website-ul Clinicii stomatologice „Clinica Dr. Dragus SRL”. Prin utilizarea acestui website, sunteți de acord să vă conformați și să fiți legat de următorii termeni și condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați website-ul nostru.

1. Drepturi de autor și proprietate intelectuală:

1.1 Conținutul acestui website, inclusiv textele, imagini, logo-uri, grafică și alte materiale, sunt protejate de drepturile de autor și proprietate intelectuală ale Clinicii stomatologice „Dr. Dragus SRL” sau ale altor terțe părți licențiate.

1.2 Este interzisă reproducerea, distribuirea sau utilizarea oricăror materiale de pe website fără acordul scris al proprietarului dreptului de autor.

2. Informații medicale:

2.1 Website-ul nostru denumit „clinicadrdragus.ro” oferă informații generale despre serviciile stomatologice oferite de Clinica stomatologică „Clinica Dr. Dragus SRL”. Aceste informații nu reprezintă sfaturi medicale și nu ar trebui să fie folosite în locul consultării medicului stomatolog.

2.2 Nu garantăm exactitatea sau exhaustivitatea informațiilor furnizate pe website și nu ne asumăm nicio răspundere pentru orice prejudiciu sau daună rezultată din utilizarea acestor informații.

3. Confidențialitatea datelor:

3.1 Utilizarea datelor dvs. personale este guvernată de politica noastră de confidențialitate, care poate fi găsită pe website-ul nostru.

3.2 Vă rugăm să citiți politica noastră de confidențialitate pentru a înțelege modul în care colectăm, utilizăm și protejăm datele dvs. personale.

4. Link-uri către terțe părți:

4.1 Website-ul nostru poate conține link-uri către alte website-uri sau resurse care nu sunt controlate sau deținute de noi.

4.2 Nu suntem responsabili pentru conținutul, politica de confidențialitate sau practicile de securitate ale acestor website-uri terțe părți.

5. Utilizarea website-ului:

5.1 Utilizarea website-ului nostru trebuie să fie în conformitate cu legile și regulamentele aplicabile.

5.2 Nu sunt permise activități ilegale, abuzive, amenințătoare, defăimătoare sau care încalcă drepturile de proprietate intelectuală ale altor persoane.

6. Responsabilitatea utilizatorului:

6.1 Utilizatorul este responsabil pentru utilizarea corectă și sigură a website-ului nostru.

6.2 Nu ne asumăm responsabilitatea pentru orice daună sau pierdere cauzată de utilizarea incorectă a website-ului sau de nerespectarea acestor termeni și condiții.

7. Modificări ale termenilor și condițiilor:

7.1 Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment. Orice modificare va fi postată pe website-ul nostru și va deveni efectivă imediat ce este publicată.


8. Confidențialitatea datelor personale:

8.1 Toate informațiile furnizate prin intermediul formularului de programare online vor fi tratate cu confidențialitate și vor fi utilizate doar în scopul programării și administrării serviciilor stomatologice.

8.2 Nu vom dezvălui, vinde sau distribui datele dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs. explicit, cu excepția situațiilor impuse de lege.

9. Utilizarea informațiilor personale:

9.1 Datele personale colectate prin intermediul formularului de programare online vor fi utilizate pentru a vă programa consultația sau tratamentul stomatologic dorit și pentru a vă furniza informații relevante legate de programarea dumneavoastră.

9.2 Vom utiliza adresa de e-mail furnizată pentru a vă trimite confirmarea programării, notificări și informații utile legate de serviciile noastre.

10. Programarea și anularea programării:

10.1 Vă rugăm să furnizați informații corecte și complete în formularul de programare.

10.2 În cazul în care doriți să anulați sau să reprogramați consultația sau tratamentul, vă rugăm să ne anunțați cu cel puțin 24 de ore înainte de programare. În caz contrar, ne rezervăm dreptul de a percepe un avans pentru confirmarea viitoarelor programări în cadrul clinicii Dr. Dragus SRL.

11. Responsabilități ale utilizatorului:

11.1 Utilizatorul trebuie să aibă vârsta minimă necesară pentru a primi tratamentul stomatologic în conformitate cu legislația locală.

11.2 Utilizatorul este responsabil pentru verificarea și asigurarea că datele furnizate sunt corecte și actualizate.

12. Securitatea datelor:

12.1 Ne angajăm să luăm măsuri adecvate pentru a proteja datele dvs. personale împotriva accesului neautorizat, pierderii sau deteriorării.

12.2 Cu toate acestea, recunoașteți că transmiterea de informații pe internet nu este complet sigură și că ne putem asigura de securitatea absolută a datelor transmise prin intermediul formularului de programare.

Prin utilizarea website-ului nostru, confirmați că ați citit și înțeles acești termeni și condiții și sunteți de acord să vă conformați lor.

Clinica Dr. Dragus
/home/clinica1/public_html/wp-content/plugins/wp-whatsapp-chat-pro/templates/box_premium.php on line 2
qlwapp-button qlwapp-bottom-right qlwapp-all qlwapp-square qlwapp- ">
× Cu ce te putem ajuta? Available from 09:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday