Bine ați venit la website-ul clinicadrdragus.ro, administrat de Clinica Dr. Dragus SRL. Suntem dedicați protejării confidențialității datelor personale ale utilizatorilor noștri și respectăm prevederile Regulamentului General privind Protecția Datelor (GDPR) și alte reglementări relevante referitoare la protecția datelor personale.

1. Date colectate și scopul colectării:

 • În timpul vizitării și utilizării website-ului nostru, putem colecta anumite date personale, inclusiv, dar fără a se limita la, numele, adresa de e-mail, numărul de telefon și alte informații necesare pentru a oferi servicii de programare și informații referitoare la serviciile noastre stomatologice.
 • Aceste date sunt colectate în scopul programării consultațiilor și tratamentelor stomatologice, pentru a vă furniza informații relevante și pentru a îmbunătăți experiența utilizatorului pe website-ul nostru.

2. Confidențialitate și securitate:

 • Ne angajăm să protejăm datele dvs. personale și să păstrăm confidențialitatea acestora.
 • Utilizăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja datele împotriva accesului neautorizat, pierderii, divulgării sau modificării.

3. Bază legală a prelucrării:

 • Colectarea și prelucrarea datelor personale se bazează pe consimțământul dvs. expres, acordat în momentul furnizării acestor date prin intermediul formularelor noastre de programare sau prin alte mijloace.
 • În cazul în care prelucrarea datelor dvs. personale este necesară pentru îndeplinirea unui contract sau pentru a respecta o obligație legală, vom solicita consimțământul dvs. în mod explicit, atunci când este necesar.

4. Dezvăluirea către terțe părți:

 • Nu vom dezvălui datele dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs. expres, cu excepția cazurilor prevăzute de lege sau când este necesar pentru prestarea serviciilor noastre sau în cazul în care trebuie să respectăm cerințe legale.

5. Stocarea datelor:

 • Vom păstra datele dvs. personale doar pe perioada necesară îndeplinirii scopurilor pentru care au fost colectate și în conformitate cu prevederile legale aplicabile.

6. Drepturile dvs. privind datele personale:

 • Aveți dreptul de a solicita accesul, rectificarea, ștergerea sau restricționarea prelucrării datelor personale pe care le deținem.
 • Aveți dreptul de a vă retrage consimțământul în orice moment, fără a afecta legalitatea prelucrării anterioare a datelor pe baza consimțământului.

7. Modificări ale politicii:

 • Ne rezervăm dreptul de a modifica această politică de protecție a datelor personale. Orice modificare va fi publicată pe website-ul nostru și va deveni efectivă imediat ce este publicată.

Pentru a exercita drepturile dvs. referitoare la datele personale sau pentru orice întrebări legate de politica noastră de protecție a datelor personale, vă rugăm să ne contactați prin intermediul detaliilor de contact furnizate pe website-ul nostru.

Clinica Dr. Dragus
/home/clinica1/public_html/wp-content/plugins/wp-whatsapp-chat-pro/templates/box_premium.php on line 2
qlwapp-button qlwapp-bottom-right qlwapp-all qlwapp-square qlwapp- ">
× Cu ce te putem ajuta? Available from 09:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday