Fatete dentare in Bucuresti – Vrei un zâmbet strălucitor și o dantură perfect albă, păstrându-ți în același timp dinții tăi naturali? Există soluția ideală – fațetele dentare. Sunt rapide și ușor de pus, au o durată de viață mare, iar efectul este atât de frumos și natural încât vei fi uimit.

Fațetele dentare sunt o structură artificială din diferite materiale, cum ar fi porțelan sau compozit. Ele sunt aplicate pe suprafața dinților atât din motive estetice, cât și medicale, creând cel mai frumos și impecabil zâmbet.

Fațeta dentară este o procedură dentară restauratoare care îmbunătățește forma, aspectul și culoarea dinților. În acest mod, vei obține zâmbetul pe care l-ai visat. Procedura nu este dureroasă, devenind cea mai de succes metodă din ultimul deceniu pentru a crea o dantură perfectă.

Fatete dentare – Pentru ce sunt folosite

Fațetele dentare sunt folosite pentru a rezolva o varietate de probleme cum ar fi închiderea spațiilor interdentare, eroziunea smalțului. Aceste probleme sunt cauzate de alimentele acide, amelogeneza imperfectă sau hipoplazia smalțului.

Estetica dentară este o artă în sine, iar studiile în design ale doctorului Andi Drăguş – medic stomatolog, cu specializări în estetică, sistem cranio-mandibular şi implantologie – îi permit să aplice cunoștiințele de design în reconstrucţia dentară.

Noţiunile teoretice despre lumina şi culoare, mai concret, aspecte ce ţin de opalescență, fluorescență, transparență şi echilibrul culorii sunt vitale pentru un tratament stomatologic profesionist. „În cadrul clinicii folosim o analiză de diagnosticare ce se numeşte condilografie şi este o metodă exactă şi neinvazivă, care implică un grad ridicat de rigurozitate și oferă reperele corecte ajutând tehnicianul dentar să se apropie cât mai mult de forma dintelui inițial. Numai lucrând interdisciplinar putem să oferim pacientului un plan de tratament complex şi nu unul care este la modă sau pe Facebook”, explică dr. Andi Drăguş.

Există 2 tipuri de fațete dentare : porțelan sau ceramică și compozit.

Fațeturile dentare de porțelan sunt superioare fațetelor din compozit, porțelanul fiind un material translucid cu durabilitate sporită, care oferă un aspect natural dinților.

Fațetele din compozit au avantajul că pot fi făcute direct în cabinet, fără a fi nevoie de mai multe vizite la medicul dentist. Ele au, de asemenea, un cost mai redus.

Scopul creării fațetelor dentare este de a oferi pacientului rezultate care se potrivesc perfect în fizionomie, fiind luate în considerare nevoile estetice. Trebuie să fie în armonie cu gingiile, buzele și să mențină vitalitatea dinților cât mai mult posibil.

Fatete dentare –  Iată câteva motive pentru alegerea acestui tratament dentar:

  • Schimbările de culoare ale dinților care nu au putut fi ajustate prin proceduri de profilaxie (periaj profesional, air-flow) sau de albirea dentară profesională. Fațetele vor acoperi complet aceste culori intense, iar rezultatul final va fi un zâmbet luminos.
  • Crăpături sau găuri ale dinților, care nu mai pot beneficia de umpluturi pentru a rezolva problema estetică.
  • Dinți cu schimbări de poziție, distanțați sau aglomerați, pentru care nu este posibil să se interfereze ortodontic din diverse motive. Uneori pacienții aleg opțiunea fațetelor deoarece este mai rapidă (un tratament ortodontic durează 1-2 ani).

Fatete dentare – Un mare avantaj

Un mare avantaj al tratamentului cu fațete dentare constă în faptul că, înainte de intervenția în sine, se poate face o simulare, prin care pacientul poate vedea cum va zâmbi după aplicarea fațetelor finale. Este un pas intermediar care prelungește procedura, dar are o mare importanță pentru pacient.

În această etapă, nu se interferează cu dinții naturali, este complet nedureros și pacientul poate vedea cum vor arăta în cele din urmă dinții. Medicul ia amprenta ambelor arcade pe care le trimite la laborator împreună cu fotografii și instrucțiuni precise privind forma viitoare a dinților, culoarea și orientarea dinților.

Fatete dentare – Pregatirea dintilor

Pregătirea dinților pentru fațete înseamnă îndepărtarea unui strat foarte subțire de smalț de pe suprafața dinților (aceasta este o procedură non-invazivă, nedureroasă) și apoi luarea unei amprente pentru a face fațetele. Ulterior, fațetele sunt adaptate și cimentate pe dinți, dând pacientului un zâmbet plăcut și de lungă durată.

Fațetele din ceramică (porțelan) creează un aspect natural al dinților datorită absenței metalelor, dând o transluență foarte apropiată de cea a dinților naturali. Suprafața de porțelan este foarte netedă și impenetrabilă, astfel încât dinții nu își vor schimba niciodată culoarea și strălucirea.

Fatete dentare – Conceptul Dr. Andi Dragus

Dr. Andi Drăguș aduce în România un nou concept de fațete dentare condilografiate, militând pentru beneficiile diagnosticării preventive şi conservarea funcţionalităţii dinţilor. Astfel, la Clinica Dr. Drăguș, procedura de aplicare a fațetelor dentare se realizează cu ajutorul aparatului de condilografie.

Clinica stomatologică Dr. Drăguș abordează conceptul de medicină dentară interdisciplinară digitalizată și estetică digitalizată. Mai multe detalii poți găsi pe site-ul nostru www.clinicadrdragus.ro sau ne poți contacta la nr. de tel. 0722.555.269  sau pe e-mail office@clinicadrdragus.ro.

Fatete dentare – Informatii suplimentare

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte: „fatete dentare pret”, „fatete dentare bucuresti” sau „fatete dentare no prep„, „fatete dentare zirconiu” ori „fatete dentare avantaje dezavantaje„, „fatete dentare cat costa” si „fatete dentare dinti strambi„, „fatete dentare din compozit„.

Alte cuvinte: „fatete dentare din ceramica„, „fatete dentare de aditie pret” sau „fatete dentare oferta„, „fatete dentare portelan” ori „fatete dentare pret bucuresti„, „fatete dentare romania” si „fatete dentare sau coroana„.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Clinica Dr. Dragus
/home/clinica1/public_html/wp-content/plugins/wp-whatsapp-chat-pro/templates/box_premium.php on line 2
qlwapp-button qlwapp-bottom-right qlwapp-all qlwapp-square qlwapp- ">
× Cu ce te putem ajuta? Available from 09:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday