Implant dentar cu laser – Acest tip de implant dentar este unul ce necesita cunostinte si tehnologie moderna. Chiar daca preturile unei astfel de operatiuni sunt putin ridicate fata de celelalte metode, avantajele sunt foarte mari pentru a avea parte de o lucrare dentara sigura si eficienta.

Implant dentar cu laser – Avantaje

  • Evitarea folosirii bisturiului
  • Sângerare minimă
  • Dezinfecția neoalveolei în care urmează a fi inserat implantul
  • Stimularea vindecării osului
  • Scurtarea perioadei inflamatorii de după plasarea implantului – o vindecare mai rapidă
  • Fără durere post-operatorie
  • Scurtarea timpului de integrare a implantului datorită stimulării de os nou în jurul spirului (osteogeneză)

Implant dentar cu laser – Capacitatea acestei proceduri

Laserul are capacitatea, prin caldura pe care o degaja, caldura selectiva, sa sterilizeze foarte bine locul unde  unele lasere dentare prezinta o lungime de unda care este puternic absorbita de hidroxiapatita (sarea de fosfat de calciu identificata in structura osoasa si dentara) si apa, facandu-le mai eficiente pentru sectionarea tesutului dur. Cele mai folosite lasere pentru tesuturile dure includ Erbium YAG şi Erbium crom YSGG.

Alte lasere dentare prezinta o lungime de unda care este puternic absorbita de apa si hemoglobina (oxigenand proteinele din celulele sanguine), facandu-le mai eficiente in controlul asupra tesuturilor moi. Cel mai des utilizate lasere includ Neodymium YAG (Nd: YAG) si lasere diode, care pot fi folosite ca o componenta a tratamentului parodontal, putand ucide bacteriile si activa regenerarea tesuturilor.

Ne puteti gasi pe internet cu urmatoarele cuvinte: „implant dentar cu laser” sau „implant cu laser” ori „implant dentar cu laser in bucuresti” si „implant dentar cu laser pret„.


Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Clinica Dr. Dragus
× Cu ce te putem ajuta? Available from 09:00 to 22:00 Available on SundayMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday